Contact & vragen

  Anne Sevens
  06-45043327
  info@annesevens.nl

  Postadres
  Tolkamp 7
  6602DN Wijchen

  KvK nummer: 70488266
   

  Bereikbaarheid

  Ik werk op afspraak en ben telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur op werkdagen. Middenin een consult kan ik niet de telefoon aannemen, spreek dan gerust een voicemail in of stuur een mail.

  Anne Sevens

  AFSPRAAK MAKEN

  Afspraak maken

  Een hondeneusWil je een afspraak maken? Dat kan! Ik plan graag een intakegesprek in met jou om een volledig beeld te krijgen van het probleem van je dier. Tijdens dit gesprek wil ik je dier graag zien in zijn natuurlijke omgeving. Zo kan ik direct zijn of haar natuurlijke gedrag observeren voor het stellen van een behandelplan.

  Ik geloof in doeltreffende behandelingen en ga op zoek naar de oorzaak van het probleem om mooie resultaten te boeken. Hieronder vind je de tarieven voor een consult. Voor een senior met een ouder dier heb ik een speciaal “senior met senior” pakket. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

  Consulttarieven

  Ik werk op locatie, dus kom bij je thuis, op de boerderij of het terrein waar jouw dier op dat moment is. Voor mij is het prettig om je dier in zijn eigen omgeving te zien en observeren. Voor jouw dier ook erg fijn! Let op, ik heb geen praktijk aan huis.

  Intake inclusief eerste consult

  €62,50max 75 minuten

  Vervolgconsult voor je dier

  €47,50max 45 minuten

  Consult konijn, cavia of vogel

  €27,50max 45 minuten

  Honden uitdagen met snuffel-puzzels

  € 37,50max 60 minuten

  Edelsteen chakra legging via foto

  €45,00 excl. stenen

  Bloesem remedie via foto

  € 15,00incl. fles

  In een consult is inbegrepen:

  Uitgebreid vraaggesprek, lichamelijk onderzoek, olietest, uitmeten met Lecher antenne, en een behandelplan.

  Extra service van 2 keer advies per mail.

  Niet inbegrepen:

  De middelen waar ik mee werk en adviseer en eventuele reiskosten. Ik reken €0,30 per kilometer enkele reis vanaf postcode 6602. Binnen 30 km vanaf postcode 6602 zijn mijn reiskosten voor jou gratis.

   Call Now Button