Afspraak maken

Een hondeneus
Een hondeneus

Wil je een afspraak maken? Dat kan! Ik plan graag een intakegesprek in met jou om een volledig beeld te krijgen van het probleem van je dier. Tijdens dit gesprek wil ik je dier graag zien in zijn natuurlijke omgeving. Zo kan ik direct zijn of haar natuurlijke gedrag observeren voor het stellen van een behandelplan.

Ik geloof in doeltreffende behandelingen en ga op zoek naar de oorzaak van het probleem om mooie resultaten te boeken. Hieronder vind je de tarieven voor een consult. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Consulttarieven

Ik werk op locatie, dus kom bij je thuis, op de boerderij of het terrein waar jouw dier op dat moment is. Voor mij is het prettig om je dier in zijn eigen omgeving te zien en observeren. Voor jouw dier ook erg fijn! Let op, ik heb geen praktijk aan huis.

Intake inclusief eerste consult


€67,50 max 75 minuten

Vervolgconsult voor je dier


€52,50 max45 minuten

Consult konijn, cavia of vogel


€35,00 max45 minuten

Vervolgcontrolemeting via foto


€35,00

Edelsteen chakra legging via foto


€45,00 excl. stenen

Kruidenmix op maat via fotometing 250 gram


€9,90 excl. verzending

In een consult is inbegrepen:

Uitgebreid vraaggesprek, lichamelijk onderzoek, uitmeten met Lecher antenne en een behandelplan, inclusieve voedingsadvies.

Extra service van 2 keer advies per mail.

Niet inbegrepen:

De middelen waar ik mee werk en adviseer en eventuele reiskosten. Ik reken €0,30 per kilometer enkele reis vanaf postcode 6602. Binnen 25 km vanaf postcode 6602 zijn mijn reiskosten voor jou gratis.

    Call Now Button