Contact & vragen

  Anne Sevens
  06-45043327
  info@annesevens.nl

  Postadres
  Tolkamp 7
  6602DN Wijchen

  KvK nummer: 70488266
   

  Bereikbaarheid

  Ik werk op afspraak en ben telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur op werkdagen. Middenin een consult kan ik niet de telefoon aannemen, spreek dan gerust een voicemail in of stuur een mail.

  Anne Sevens

  “En je kunt dan ook consulten via Skype doen!”

  “En je kunt dan ook consulten via Skype doen!”
  23 mei 2019 Anne Sevens

  Dit was een van de suggesties waar mijn website designer mee kwam toen wij het over mijn diensten aanbod hadden.

  “Eh, nee dat doe ik niet”

  “Waarom niet? Ideaal, zo kun je meer dieren helpen omdat je dan geen reistijd hebt. En het is een extra service”

  Daar had zij uiteraard gelijk in. Zakelijk gezien klopte dat ook en zakelijk inzicht, dat was ook echt haar ding. Niks mis mee. Want zij had echt goede voorstellen.

  Maar….

  Zo werk ik niet.

  Ik wil jouw dier zien, voelen en ruiken. Want dat geeft mij belangrijke aanwijzingen over het welzijn van je dier.

  En dat kan een wiebelige camera van laptop of telefoon mij niet geven.

  Er is nog geen smelly-phone of touch-camera en alleen afgaan op het noemen van de symptomen, dat is niet waar de natuurgeneeskunde voor staat.

  In het natuurgeneeskundig consult wordt jouw dier in al zijn facetten bekeken. Daar hoort niet alleen hij zelf bij met zijn klacht maar ook het verleden, herkomst, leefomgeving, hoe ziet de dagindeling er uit, wat krijgt hij te eten, hoe is de omgang met jouw, vreemden of andere dieren.

  Als natuurgeneeskundige zoek ik altijd de oplossing die het beste past bij je dier en kijk ik verder dan het onderdrukken van een symptoom. Ik zoek de oorzaak van het probleem om het samen met jouw goed op te lossen.

  Symptoombestrijding is soms wel nodig als deze het algehele welbevinden van je dier beïnvloeden, denk aan vlooien of wonden. Ik wil je dier helpen met een volledig diepte-consult zodat je niet herhalend terug hoeft te komen met dezelfde klacht.

  Heb jij interesse in een consult voor je dier kun je mij bereiken via

  info@annesevens.nl of 06-45043327 ook WhatsApp

  Voor meer informatie over mijzelf en hoe ik werk kun je ook terecht op mijn site www.annesevens.nl

  En als er vragen zijn over het consult dan kan het ook via Skype.

  Comments (0)

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  *

  Call Now Button