“En je kunt dan ook consulten via Skype doen!”

Dit was een van de suggesties waar mijn website designer mee kwam toen wij het over mijn diensten aanbod hadden.

“Eh, nee dat doe ik niet”

“Waarom niet? Ideaal, zo kun je meer dieren helpen omdat je dan geen reistijd hebt. En het is een extra service”

Daar had zij uiteraard gelijk in. Zakelijk gezien klopte dat ook en zakelijk inzicht, dat was ook echt haar ding. Niks mis mee. Want zij had echt goede voorstellen.

Maar….

Zo werk ik niet.

Ik wil jouw dier zien, voelen en ruiken. Want dat geeft mij belangrijke aanwijzingen over het welzijn van je dier.

En dat kan een wiebelige camera van laptop of telefoon mij niet geven.

Er is nog geen smelly-phone of touch-camera en alleen afgaan op het noemen van de symptomen, dat is niet waar de natuurgeneeskunde voor staat.

In het natuurgeneeskundig consult wordt jouw dier in al zijn facetten bekeken. Daar hoort niet alleen hij zelf bij met zijn klacht maar ook het verleden, herkomst, leefomgeving, hoe ziet de dagindeling er uit, wat krijgt hij te eten, hoe is de omgang met jouw, vreemden of andere dieren.

Als natuurgeneeskundige zoek ik altijd de oplossing die het beste past bij je dier en kijk ik verder dan het onderdrukken van een symptoom. Ik zoek de oorzaak van het probleem om het samen met jouw goed op te lossen.

Symptoombestrijding is soms wel nodig als deze het algehele welbevinden van je dier beïnvloeden, denk aan vlooien of wonden. Ik wil je dier helpen met een volledig diepte-consult zodat je niet herhalend terug hoeft te komen met dezelfde klacht.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button